Åter igen kanonväder när det är dags för match!
8st laddade tjejer kom till Enskede IP på söndagsförmiddagen för det andra derbyt denna helg.

Som vanlig chockstartade SSK i ett rasande tempo. Enskede hamnade nästan i ett chocktillstånd.
SSK tryckte på och jagade som ettriga terriers efter både boll och motståndare.
Enda gången under de första 7 minutrarna som bollen var på vår planhalva var när Enskede hade avspark.
De intensiva trycket gav så småningom resultat. Nike dundrade in ett hårt skott så nätet stod som en Strut!
1-0 till SSK! Avspark och Enskede fick därmed bollen över på vår planhalva, men det varade inte länge.
Leia gjorde några snygga dribblingar och avslutade snyggt 2-0!
Sedan hände det som ofta händer… Enskede kom med en snabb kontring och gjorde 2-1.

I andra halvlek fortsatte SSK med sin press, men tillät Enskede att komma upp ibland med några kontringar.
Men ett stabilt försvar såg till att det inte blev särskilt farligt. Med ca 4 minuter kvar fick Enskede en straff.. då trodde vi det var kört. Deras bästa spelare skjuter ett hårt välplacerat skott, tiden står still…
men en snygg räddning av Leia såg till att det inte blev något mål. 2-1 står sig matchen ut, och SSK tar en mycket rättvis seger mot Enskede.

En riktigt kämpainsats, högt tempo (nästan vansinnigt,) press på bollhållaren, stabilt försvar som rensade undan,
snabba utkast från 2 bra målvakter, snabba inkast, bra positioner på alla lagdelar!

Nu övar vi mer passningar och avslut så blir det minst 5 mål till nästa match!!!